Selecteer een pagina

Ons aanbod;

Hieronder vind je onze met veel liefde en zorg samengestelde trajecten die we aanbieden, speciaal voor jou. Staat jouw ideale plaatje er niet tussen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee om jou of je bedrijf te laten groeien.

Kers op de taart

Facebook, Instagram en LinkedIn? Lekker tijdverdrijf! Maar voor je business voelt het toch als een ‘moet-je’. Je weet je weg te vinden maar zelf pakkende content verzinnen waarmee je klanten werft blijf lastig.

Wil jij snel en effectief meer online zichtbaarheid genereren? Met ons kickstart traject helpen we je op weg. En daarna? Dan kan je lekker zelf aan de slag!

Rots in de branding

Je zichtbaarheid vergroten met sterke branding & marketing? Wij gaan het liefst vandaag nog voor je aan de slag met een volledig nieuwe huisstijl, website én social media strategie. Niet alleen online- maar ook offline denken wij met je mee. Visitekaartjes, flyers, campagnes. In dit traject nemen we je gehele marketing & branding onder de loep. 

Investeer in een langdurige, effectieve samenwerking op maat waardoor jouw bedrijf niet meer te missen valt. Let’s go!

Let’s get social

Heb je zin om zelf de socials van je bedrijf of merk aan te pakken? Dan is onze ‘let’s get social’ cursus echt iets voor jou! Je leert niet alleen de fijne kneepjes van het vak, we passen ze ook direct toe!

Na de cursus heb je de basis van je socials opgezet (of omgegooid) en hebben we samen een mooi plan ontwikkelt waar je zelf mee aan de slag kan.

Oh snap!

Een nieuw traject? Oh zeker! Samen met onze vaste fotograaf Renée Jacky Mostert bieden we nu ook personal branding shoots aan.

Ben jij toe aan professionele fotografie voor jou (en je team)? Hier ben je aan het juiste adres. In twee uur zorgen we ervoor dat je voldoende content hebt om je feed voor de komende maanden te vullen. Klinkt top toch?

Lekker jezelf

Ben je goed op weg als stylist, schrijver, ontwerper, sporter of gewoon iets anders dat je héél leuk vindt, maar vind je het lastig om jezelf te profileren op social media?

Wij helpen je bij het opzetten van je personal branding strategie en zorgen ervoor dat je online uitstraalt wie je bent, zodat je de juiste mensen aantrekt. Wij zorgen er samen voor dat je online groeit, en dat alles door gewoon lekker jezelf te blijven.