Selecteer een pagina

Gezocht:
creatieve doorpakker

Vacature     |     Leestijd: 3 minuten

Ben jij de hele dag online te vinden èn is Instagram je tweede naam? Ben je creatief en bezit je een scherpe pen en weet je precies hoe je iets er gelikt uit moet laten zien? Dan ben jij degene die we zoeken!

Amehoela is op zoek naar versterking! Ben je op zoek naar een leerzame én leuke bijbaan bij één van de leukste creatieve bureau’s van Nederland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Let op: dit gaat niet om een freelance functie, maar ook daarvoor mag je ons gerust een mailtje sturen!

 

Wat ga je doen?

We zoeken iemand die (foutloze) teksten uit z’n mouw schudt en staat te popelen om een aantal uur per week op social media te surfen. Je hebt sterk visueel inzicht en weet hoe je pakkende captions schrijft, je laat posts van het beeld spatten en volgers snakken naar meer content. Je bent pietje precies als het om het inplannen van posts gaat en bent de partner in crime van onze marketing strategist en designer. 

Dit ben jij!

– Je schrijft vlot en foutloos Nederlands
– Je kan niet genoeg krijgen van social media
– Je woont in de buurt van Maassluis óf vindt het niet erg om een stukje te fietsen
– Ervaring en kennis van Adobe, Canva en Creator Studio is een pré

 

Over Amehoela.

Amehoela. Lekker op z’n Rotterdams!  Ken je dat niet horen dan? Voor standaard marketing riedeltjes ben je bij ons aan het verkeerde adres – Amehoela! Wij doen het nét even anders.

Wij gaan voor onderscheiden, voor opvallen, voor anders-dan-anders. We brengen pit, creatieve ideeën, uitwerkingen en een heleboel energie én enthousiasme bij onze partners. Amehoela zorgt ervoor dat je niet meer te missen valt. Online- én offline.

We brainstormen – mét bakkies pleur natuurlijk -, creëren, ontwikkelen, passen en meten. Net zo lang tot we samen tot een passende strategie komen waarin op alle vlakken tot in detail is over nagedacht. De combinatie van strategisch denken en creativiteit is wat onze concepten zo sterk maakt. Waarom wij het écht anders doen.

Helaas is deze vacature gesloten :(. Heb je alsnog de kriebels gekregen en denk je dat je perfect bij ons team past? Stuur ons dan een open sollicitatie via hallo@amehoelastudio.nl en wie weet zien we je snel voor een (online) kop koffie!