Selecteer een pagina

Rots in de branding

Zichtbaarheid is in deze tijd belangrijker dan ooit. Een sterke branding & (online) marketing zijn dan ook een echte musthave. Dít is de tijd om op te vallen, je te onderscheiden van concurrenten en hierdoor je zichtbaarheid te vergroten. .

In ons Rots in de branding’ traject nemen we jouw bedrijf volledig onder de loep. We gaan aan de slag met je merkpositionering, huisstijl, visitekaartjes, flyers, campagnes, website én natuurlijk een onderscheidende social media strategie. Na dit traject is jouw bedrijf niet meer te missen! Heb je geen behoefte aan álle bovenstaande acties maar zou je wel graag van start gaan met het ‘Rots in de branding’ traject? Dat kan! 

Het fijne aan dit traject is dat deze volledig op maat samengesteld wordt. We kijken naar waar jouw behoeftes liggen en richten op basis daarvan een gepersonaliseerd traject in. Zo kunnen we we je exact voorzien van de expertises waar jij behoefte aan hebt! Klinkt goed toch?

 

Dit houdt ons

kickstart traject in;

Te gek natuurlijk dat we alles voor je uit handen kunnen nemen! Maar we snappen heel goed dat dit zó breed is, dat het fijn is om een richting te hebben van onze verschillende expertises. Hier komen ze:

 ✦ Volledige branding (logo + huisstijl)

✦ Offline campagnes

✦ Offline drukwerk (visitekaartjes, flyers etc.)

✦ Social media strategie

✦ Content creatie

✦ Social media beheer

✦ Social media adverteren

✦ Website optimalisatie

✦ SEO/SEA

✦ 5 dagen in de week support!

Zin om aan de slag te gaan?

Vraag een offerte aan.